iubim 2 ROTI 2016

I2R-2016_cover

Dragi prieteni consumatori de libertate, iubitori de două roți! Free Riders are plăcerea să vă invite în perioada 27 – 29 Mai la cea de-a patra ediție iubim 2ROTI. Anul acesta, CLUB QUANTIC (Șos. Grozăvești nr. 84, fost Ecran Club) va găzdui festivalul și v-am pregătit trei zile de distracție cu multă muzică bună, tradiționalele parade ale Motocicliștilor și Bicicliștilor, Drive Test, Cursuri de Pilotaj și de Prim Ajutor, Concursuri cu premii și multe alte surprize.
Și, ca să ne simțim cât mai bine, vă punem la dispoziție și o zonă de campare cu toate facilitățile.
Master of Ceremony este unicul, inegalabilul Cristian HrubaruRock FM, responsabil de cuvinte, extrageri de premii și întreținerea bunei dispoziții.
De atmosferă se vor ocupa CARGO, Coma, Timpuri Noi, Trooper Romania, ZOB, Implant pentru Refuz, RoadkillSoda, Ska-nk, Tapinariii, Fără Zahăr, DOAR ATâT, CALEnDAR, Aristopaths, Ora inchiderii, Between Colors, The Purple Dandies, Arashai, Circu’, Formatia Transilvania, Sticks and Stones, Destin Balcanic (festivalului i se vor mai alătura și alte trupe pe care le vom anunța în următoarea perioadă). Pentru că ne-am gândit că distracția trebuie să fie continuă, Vineri 27 și Sâmbătă 28 rămânem la after party până târziu spre dimineață.
În perioada 22-24 aprilie vă așteptăm la SMAEB, pavilionul C1, acolo unde vom vorbi despre Iubim 2 Roți și veți putea achiziționa tricouri oficiale și abonamente la un preț special.
Biletele și abonamentele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.myticket.ro
Vom reveni în curând cu detalii despre programul paradelor și al celor 3 zile de concerte. Așa că țineți aproape și urmăriți-ne pe www.iubim2roti.ro, facebook, pe pagina evenimentului.
Conduși de pasiune, uniți de două roți, pregătiți-vă așadar motocicletele, scuterele și bicicletele pentru iubim 2ROTI 2016!
Vă așteptăm.